Maatwerk trainingen

Een training of leergang is bij ons altijd maatwerk en gebaseerd op onze visie op leren

Wanneer je kiest voor een maatwerktraject van HRD Group, dan kies je voor een duidelijke aanpak en een duurzaam resultaat. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat onze klanten zeer tevreden zijn over deze aanpak (onderzoek Cedeo 2017). We bieden ontwikkelprogramma’s meestal blended aan; bel ons gerust voor meer informatie over onze learning portal.

Aanpak van trainingen

De aanpak van HRD Group bestaat doorgaans uit drie fasen:

Vooronderzoek

Tijdens een uitgebreid intakegesprek onderzoeken wij je vraag. We stellen vast welk resultaat je wilt zien. We formuleren concrete leerdoelen, hoe deze passen binnen de strategische doelen van je organisatie, en we spreken met je af wanneer deze precies zijn gehaald.

Uitvoering

Voorafgaand aan de training of opleiding houden we een mondelinge of schriftelijke intake, waarin we individuele leerbehoeften inventariseren. Tijdens de training checkt de trainer voortdurend of het geleerde aansluit op ieders ontwikkelvraag en hoe zij nieuwe inzichten en vaardigheden ook daadwerkelijk op de werkvloer gaan toepassen. We sluiten vaak af Persoonlijke Ontwikkelplannen, die deelnemers bespreken met hun leidinggevende.

Evaluatie

Onze opleidingen en trainingen evalueren we op verschillende momenten. Zowel tijdens als na een traject, en met de opdrachtgever als met de deelnemers zelf. We evalueren om vast te stellen of de leerdoelen zijn gehaald en welke vervolgstappen eventueel nodig zijn.

Een greep uit door ons ontwikkelde van trainingen:

  • Doelbewust Communiceren
  • Strategisch Leiderschap
  • Projectmanagement
  • Conflicthantering, Mediation en Onderhandelen
  • Coachend Leidinggeven
  • Persoonlijke Effectiviteit
  • Overtuigend Presenteren

Wij denken graag met je mee over verschillende mogelijkheden om meer uit jezelf en je personeel te halen. Wanneer je behoefte hebt aan meer dan alleen een training, verzorgen wij kortdurende tot meerjarige leergangen, al dan niet met een MBO of HBO diploma als einddoel.

Kortdurend en intensief

Wij verzorgen regelmatig diverse korte workshops, in de vorm van High Impact Trainingen (HIT’s). Een HIT onderscheidt zich door de kleine groepen en de zeer actieve werkvormen, waardoor het leerrendement hoog is. De workshops duren een dagdeel en worden gegeven wanneer dat het onze opdrachtgevers het best uitkomt. Desgewenst in de avonduren, op zaterdagochtend en in-company.