Werken bij HRD Group als vaste of tijdelijke kracht, associate of stagiair

Over onze mensen en groeiende organisatie

HRD Group is koploper in de markt van het ontwikkelen van mensen en teams in organisaties. Dat doen wij vanuit een bewuste samenbundeling van verschillende disciplines en vanuit een heldere visie op wat mensen en teams effectief maakt. Iedere opdracht is maatwerk en in handen van gekwalificeerde professionals. Experts die de vraagstelling van de klant plaatsen in de organisatiecontext, het hele speelveld overzien en meenemen in hun aanpak. Het onderscheidend vermogen van HRD Group uit zich onder meer in een sterke bedrijfsgroei en een cedeo erkend klanttevredenheidspercentage van 100%.

Vacatures, open sollicitatie

Als gevolg van onze sterke groei hebben wij dit jaar meerdere experts aan onze organisatie toegevoegd. Momenteel hebben wij derhalve geen vacatures open staan.
Desondanks zijn wij altijd geïnteresseerd om kennis te maken met experts in ons vakgebied. Ook als wij niet direct een functie beschikbaar hebben. Neem dus gerust contact op als je denkt een goede aanvulling te zijn voor ons team. Geef aub concreet aan welke functie je wenst te vervullen. Mocht er later alsnog een passende functie beschikbaar komen, dan nemen wij contact met je op.

Stage en leren bij HRD Group

Als organisatie gericht op leren en ontwikkelen vinden wij het belangrijk dat toekomstig talent alle kansen krijgt. Ben je bezig met je studie en zoek je een leuke stageplek waar je de kansen krijgt om te exploreren en je kwaliteiten optimaal te benutten? Stuur dan je cv en motivatie naar hr@hrd-group.nl. We staan open voor zowel meeloopstages als afstudeeropdrachten binnen diverse werkvelden.