Werken bij HRD Group als vaste of tijdelijke kracht, associate of stagiair

Over onze mensen en groeiende organisatie

Onze missie is om mensen binnen organisaties, en daarmee organisaties zelf, duurzaam gelukkiger te maken met en effectiever te maken in wat zij doen. Dat vertaalt zich in onze slogan ‘Create a workplace people love’.

We ontwikkelen mensen en teams in organisaties vanuit een bewuste samenbundeling van verschillende disciplines en vanuit een heldere visie op wat mensen en teams effectief maakt. Onderdeel van onze oplossingen zijn HR Advies, organisatiebrede ontwikkeltrajecten, opleidingen, e-learnings, trainingen en assessments. Iedere uitdaging vraagt om een maatwerkoplossing uitgevoerd en/of uitgedacht door gekwalificeerde professionals. Experts die de vraagstelling van de klant plaatsen in de organisatiecontext, het hele speelveld overzien en meenemen in hun aanpak. Het onderscheidend vermogen van HRD Group uit zich onder meer in een sterke bedrijfsgroei, een hoge klanttevredenheid (erkend door Cedeo) en het certificate of excellence voor assessments.

Recentelijk waren wij op zoek naar een junior assessmentmedewerker, wegens voldoende animo hebben wij deze vacature nu gesloten.

We zijn nu bezig de reacties te verwerken en de sollicitanten te berichten.

Meer vacatures voor aanstaande collega’s en associates

Andere expertises

Naast bovenstaande vacature, zijn wij altijd geïnteresseerd om kennis te maken met experts in ons vakgebied. Ook als wij niet direct een functie beschikbaar hebben. Neem dus gerust contact op als je denkt een goede aanvulling te zijn voor ons team. Mocht er later alsnog een passende functie beschikbaar komen, dan nemen wij contact met je op.

Stage en leren bij HRD Group

Als organisatie gericht op leren en ontwikkelen vinden wij het echt belangrijk dat toekomstig talent alle kansen krijgt. Ben je bezig met je studie en zoek je een leuke stageplek waar je de kansen krijgt om te exploreren en je kwaliteiten optimaal te benutten? Stuur dan je cv en motivatie naar hr@hrd-group.nl. We staan open voor zowel meeloopstages als afstudeeropdrachten binnen diverse werkvelden.