Wij zijn trots, want onze klanten zijn zeer tevreden!

Iedere twee jaar kijkt onafhankelijk onderzoeksinstituut Cedeo naar de klanttevredenheid bij HRD Group. De uitslag is binnen en onze klanten zijn zeer tevreden!

“Zij bieden geen standaard oplossingen, maar passen het programma en de werkvormen écht op maat aan, aan de organisatie. Daarbij spelen zij in op de ontwikkelingen binnen de organisatie. Ook de ervaringen uit eerdere trainingen worden goed verwerkt.” (aldus een uitspraak van een referent uit het onderzoek).nieuws - logo hrd group met cedeo stempel - hrd group

Maatwerk & Kwaliteit

Iedere organisatie is anders en ieder mens is anders. Wij geloven dat de mensen in een organisatie het verschil maken en daarom biedt HRD Group organisatieadvies op maat. We helpen bij het verbinden van medewerkers met de organisatiedoelen en vergroten daarmee de medewerkersbetrokkenheid, het werkplezier, de kwaliteit en de productiviteit. Om de kwaliteit van ons werk hoog te houden, werken we met een opgeleid en ervaren team vanuit verschillende disciplines en volgens gestelde richtlijnen van onafhankelijke instituten.

Lees meer over ons werk || Lees meer over certificering en awards