Stage Psychologie

Durf jij jezelf uit te dagen en ben je op zoek naar een praktische stage waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Create a workplace people love!” Wij Lees meer

Blog – ‘Ik heb werkgeluk’

Waarschijnlijk is het je niet ontgaan, het is deze week de week van het werkgeluk. Ik zie verschillende artikelen langs komen over hoe belangrijk het is om te investeren in Lees meer

Integer gedrag met behulp van de or

Integer gedrag is te beïnvloeden. Twee factoren voorspellen hoe integer iemand zich gedraagt: aanleg en omgeving. Iedereen heeft (meer of minder) aanleg voor integer gedrag. Daarnaast kan de omgeving integer Lees meer

Nooit meer slapen in de or

Om ervoor te zorgen dat ieder or-lid een waardevolle bijdrage levert, is het van belang dat de taakverdeling binnen een ondernemingsraad goed in balans is en blijft. De sleutel is Lees meer

Column – Ik vind er wat van!

Mijn loopbaan bij HRD Group begon met veel intervisie met mijn leidinggevende. Zo bespraken we mijn ervaring, de trainingen die ik zelfstandig kon oppakken en mijn persoonlijke ontwikkelpunten. Het belangrijkste Lees meer

Cialdini in de bouwmarkt

Wie kent ze niet? De zes beïnvloedingsstrategieën van Cialdini. Nou ik niet! Maar nu, tijdens mijn stage bij HRD-Group heb ik ze leren kennen. Robert Cialdini beschrijft in zijn boek: Lees meer

Vijf sleutels voor gedragsverandering

In een wereld die altijd in beweging is moeten organisaties constant veranderen. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen ofwel ander gedrag van mensen binnen een organisatie. Zij zijn uiteindelijk degenen die Lees meer