Onze visie

Wij werken vanuit een eigen visie, een visie die we op onze maatwerk diensten toepassen om tot gepaste oplossingen te komen. Met het menu-onderwerp ‘Onze visie op:’ geven wij beeld hoe wij over specifieke onderwerpen denken, zoals over duurzame gedragsverandering en leren in zijn algemeen.

Een andere soort visie die wij hier graag bespreken is ons antwoord op de vraag

Waarom groeien wij wél? Onze branche heeft het namelijk zwaar gehad gedurende de crisis. Toch groeit HRD Group sinds de oprichting in 2008 snel. Hoe dat kan?

Onze overtuiging:

Mensen maken het verschil

Wij helpen organisaties bij het bereiken van hun doelen en bij het oplossen van hun problemen. Wij kennen onze klanten, de omgeving waarin zij werken en hun uitdagingen door en door. Wij meten en weten welke competenties ieder van hen nodig heeft om hun organisatiedoelen te halen. Wij identificeren deze competenties bij bestaande en nieuwe medewerkers en ontwikkelen de competenties die versterkt moeten worden. In onze ogen kan dat alleen door het leveren van kwalitatief hoogstaand maatwerk. Oordeelvrij en oplossingsgericht.

Zo helpen wij onze klanten bij hun ontwikkeling en groei. En zo groeien wij dus mee.

Onze motivatie

Onze grootste drijfveer en ons enthousiasme komt voort uit het effectief kunnen inzetten van onze expertise. Wij zijn tot op het bot gemotiveerd om met behulp van onze in-house disciplines, zoals onderwijskunde, organisatiepsychologie, verandermanagement en organisatiekunde, de uitdagingen van onze klanten op te helpen lossen. Dat is de reden waarom wij onze studies hebben gedaan, onze vakkennis bijhouden en onze lange werkdagen met heel veel plezier invullen.