Stage Psychologie

Durf jij jezelf uit te dagen en ben je op zoek naar een praktische stage waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

Create a workplace people love!”

Wij zijn een organisatieontwikkelbureau dat zich richt op de mensen in een organisatie. Wij willen werknemers duurzaam inzetbaar en gelukkig en laten daardoor organisaties ontwikkelen en groeien. Geen enkele organisatie hetzelfde, daarom is ons werk altijd op maat gemaakt.  Door middel van strategisch advies, assessments, coaching en training, maken we een werkomgeving waarin de mensen het verschil maken. Ons team is hecht en bestaat uit professionals uit verschillende disciplines, waaronder psychologen en onderwijskundigen.

Wat ga je voor ons doen?

We hebben drie verschillende stageopdrachten open staan. Hierbij ligt de focus op het innoveren van onze assessments. Ook ga je aan de slag voor één van onze grootste opdrachtgevers. De invulling van jouw stage is  afhankelijk van jouw eigen interesses en vaardigheden. Dus, wie ben jij en wat wil je ontwikkelen?

Valideren Postbakoefening
Spreekt het doen van competentieonderzoek jou aan en schrik je niet van de woorden ‘SPSS’ en ‘capaciteitentest’? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij de validatie van onze zelfontworpen tests.

Bepalen en uitwerken gedragsankers
Lijkt het je leuk om je te verdiepen in de beoordelingscriteria die wij gebruiken en heb je interesse in nieuwe vormen van assessments? We zijn bezig met het opstellen en uitwerken van gedragsankers voor onze online assessments en kunnen jouw visie en input hierbij goed gebruiken.

Ontwikkeling integriteitsassessment
Ben je geïnteresseerd in het onderwerp integriteit binnen organisaties? Help ons dan met de doorontwikkeling van ons integriteitsassessment. Zo kunnen wij de persoonlijke integriteit van medewerkers steeds beter toetsen.

Leerdoelen Stage:
  • Je leert over de achtergrond en de aanleiding van de opdrachten;
  • Je leert de testen en vragenlijsten kennen die wij gebruiken voor assessments;
  • Je past je psychologische kennis toe om assessments effectief te verbeteren;
  • Je zet jezelf in als professional, werkt samen met psychologen en maakt je eigen ontwikkelplan.
Wat verwachten we van jou?
  • Een professionele, transparante en leergierige houding. Je zet je vol in voor de opdracht, maar maakt het ook bespreekbaar als je tegen je grenzen aanloopt;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel om als visitekaartje van HRD Group de klant zo goed mogelijk te bedienen;
  • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Dat je oplettend en nauwkeurig bent en zo de kwaliteit van je opdracht bewaakt;
  • Je start in februari met de stage;
  • Dat je er samen met ons een leuke tijd van komt maken!
Wat bieden wij jou?

Wij werken in een informele en flexibele werkomgeving waarin plezier, professionaliteit en gedrevenheid samen gaan. Je wordt begeleid door een psycholoog die zeer betrokken is bij het traject waaraan jij gaat meewerken. Hij of zij ondersteunt je bij je werkzaamheden en helpt je met je persoonlijke leerdoelen in de ontwikkeling tot professional. Voor de stage krijg je een vergoeding van 400 euro p.m (o.b.v 40 uur). Tijdens de opdracht zal er een laptop beschikbaar zijn waarmee je kunt werken.

Herken jij je in dit profiel en wordt je enthousiast van deze vacature?

Reageer dan snel en mail je cv en motivatiebrief naar Silke de Ruiter via silke@hrd-group.nl