Van talent naar pro

Vraag

De werknemers van een financiële detacheringsspecialist starten als talent en beginnen vervolgens met een veelzijdig traineeship van twee jaar waarin zij zich ontwikkelen tot professional. Door middel van een breed aanbod van trainingen en opleidingen kunnen de trainees hun skillset uitbreiden. HRD Group verzorgt alle trainingen in de traineefase die gericht zijn op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Aanpak

Bij HRD Group snappen wij de missie van onze klant, Work Hard, Play Hard, maar al te goed maar al te goed. Wij zorgen dat de trainingen, die wij speciaal voor hen hebben ontwikkeld, goed aansluiten bij de wereld van de jonge trainees. Door actieve werkvormen, veel interactie, realistische oefeningen met acteur, persoonlijke doelen, en casuïstiek uit eigen praktijk, zorgen wij dat de trainees uitgedaagd worden, maar ook plezier hebben. Deze wereld staat nooit stil, onze klant groeit, en wij groeien in onze trainingen met hen mee. Wij vinden de fit heel belangrijk!

Resultaat

Trainees beschrijven onze trainingen als: “Door de trainingen van Silke ben ik in mijn persoonlijke ontwikkeling enorm gegroeid. Ik kan iedereen dan ook aanraden om een Personal Performance of Personal Development training van Silke te volgen”. En “Naast een erg leuke training (niet onbelangrijk 😉 )heb ik goede handvatten gekregen die ik weer kan inzetten bij opdrachtgevers!” De trainers van HRD Group zien de deelnemers meerdere keren terug. In de laatste training is het voor zowel de trainer als voor de trainee zeer duidelijk dat de trainee een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt en klaar is voor de Pro-fase.