Om de kwaliteit te waarborgen werkt HRD Group volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Tevens motiveren wij onze mensen om zich te bekwamen voor een veelvoud van werkvormen. Voor sommige branches laten wij ons certificeren om vakbekwaamheidspunten te verstrekken, zo zijn wij een PE gecertificeerde organisatie, waardoor wij PE punten aan accountants kunnen verstrekken.
Daarnaast laten wij Cedeo, de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van human resources improvement, klanttevredenheidsonderzoeken. Cedeo heeft in het meest recente onderzoek een klanttevredenheidsscore van 100% erkend. Dat wil zeggen dat al onze klanten die door Cedeo benaderd zijn op alle individuele vragen tevreden of zeer tevreden geantwoord hebben.

Daarnaast heeft HRD Group meerdere awards ontvangen, een FD Gazelle Award, een zilveren parel van ondernemersplatform OnderNamen, en een certificate of excellence voor onze kwalitatief hoogstaande assessments.

Onze medewerkers werken volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Psychologiecedeo_bedrijfsmaatwerk_logoEFPA-European-Federation-of-Psychologists-AssociationsNBA

AoA Certificate of Excellence 2017 geschikt voor web